Diensten

Met Managed Services worden al uw ICT-zorgen voor u uit handen genomen en worden de computersystemen en netwerk binnen de onderneming continue gecontrolleerd en bewaakt.


Managed Services
De managed services van Westland ICT zijn ontworpen voor organisaties die 100% controle willen over de ICT omgeving waar zij grotendeels afhankelijk van zijn.
Onze managed service zijn opgebouwd uit de modules; Monitoring, Preventief beheer en Servicedesk en zijn als totaalpakket of als losse deelmodules af te nemen.
Ook is het mogelijk te kiezen voor het basis nivo, waarin de meest essentiele onderdelen in zijn opgenomen. Organisaties met een grote afhankelijkheid van de IT omgeving hebben de mogelijkheid om voor de complete dienstverlening te kiezen.

Van creatief naar Pro-actief!
Onze managed services werken met de meest moderne software voor ICT service providers die op dit moment beschikbaar is.
Alle componenten (servers, werkstations, printers, netwerkcomponenten en randapparatuur) worden voorzien van software waarmee we deze 24uur per dag monitoren.
Wanneer er bijvoorbeeld een hardde schijf vol dreigt te raken of een applicatie een fout rapporteert, dan krijgen wij direct een melding. Deze geautomatiseerde processen maken het mogelijk om nog voordat uw gebruikers het merken maatregelen te nemen, waardoor problemen voor uw organisatie uitblijven.

Meten is weten!
Wij verzamelen 24 uur per dag gegevens over uw kritische componenten. Hierdoor zijn wij in staat om onder andere te zien hoe uw systemen over een bepaalde tijd presteren en waar zich in de toekomst knelpunten gaan vormen.
Deze gegevens gebruiken wij om maandelijks zinvolle en leesbare rapportages uit te draaien waarmee u onderbouwende beslissingen voor de toekomst kunt nemen.

Volledige service of losse modules
Onze managed services zijn opgebouwd uit de modules Monitoring, Preventief Beheer en Servicedesk en zijn als totaalpakket of losse deelmodules af te nemen.
Ook is het mogelijk te kiezen voor het basis nivo, waarin de meest essentiele onderdelen in zijn opgenomen. Organisaties met een grote afhankelijkheid van de IT omgeving hebben de mogelijkheid om voor de complete dienstverlening te kiezen. Voor een vrijblijvend gesprek over managed services neemt u contact op met het telefoonnummer 0174-820226.

Tags

managed service, managed services, ict, onderhoud, onderhoudscontract, onderhoudscontracten, westland, naaldwijk, honselersdijk, poeldijk, de lier, wateringen, kwintsheul, sgravenande, s-gravenzande, den-haag, rotterdam.

Contact